plade varmeveksler

varmeveksler

Tranter® pladevarmeveksler - beskrivelse og fordele

pladevarmeveksler

Din vigtigste fordel – høj effektivitet med understøttelse af livscyklus

Tranter er snart på vej ind i det femte årti engineering, fremstilling og understøttelse af pakningsvarmevekslere. Vi har lyttet nøje til vores kunder. Ud over blot at købe en pladevarmeveksler, der opfylder en enkelt specifikation, fortæller kunderne, at de ønsker en merværdi-løsning med vedligeholdelsesvenlig design og support i hele varmeveklserens levetid.

Vi har reageret med betydelige investeringer i global dækning med en lokal tilstedeværelse., og har forpligtet os til, at udvide vores support gennem vores specialiserede servicecenter-netværk med forebyggende vedligeholdelsestjenester og nødopretningstjenestetjeneste, der udelukkende er afsat til varmevekslere af pladetypen.

Modulopbygning for fleksibilitet

Tranter pladevarmeveksleren giver enestående effektivitet, der overfører varme fra en væske til en anden eller fra damp til væske. Denne modulære udveksler kombinerer rammer, plader og forbindelser til dannelse af forskellige konfigurationer. Ved at bruge forskellige typer plader med forskellige egenskaber, kan vekslerne tilpasses til en lang række anvendelser. Udskiftere kan let adskilles til inspektion, vedligeholdelse eller endda udvidelse ved at tilføje plader.

Høje varme overførselshastighed

Strømningsturbulensen skabt af Tranter varmevekslplader fremmer maksimal varmeoverførsel. Med deres høje effektivitet kan vekslerne håndtere temperatur ændringer på mindre end 1 °C (2 °F). Enheden tilbyder også “U” eller “K” værdier 3 til 6 gange højere end patron & rørvekslere.

Tranter er markedsleder inden for udvikling af højeffektiv plademønsterdesign og flowkonfigurationer. Blandt disse er Ultraflex plademønstre, vores unikke, neutrale pakning rille design, og evnen til at konfigurere vores enheder i enten en parallel eller en diagonal flow konfiguration. Disse muligheder forbedrer brugen af tilgængelige trykfald og øger effektiviteten af vores enheder. Vores diagonale flowmulighed er især vigtig for større strømme og lave NTU-opgaver.

Kompakt design

pladevarmeveksler
Pladevarmeveksleren er en serie af pakninger og metalplader arrangeret skiftevis og spændt sammen mellem endepladerne for at danne kanaler, hvorigennem varme og kolde medier strømmer.

Med sin høje effektivitet, sparer Tranter pladevarmeveksleren areal meget bedre end, hvad der er muligt med en identisk patron & rørvarmeveksler. En Tranter pladevarmeveksler optager kun 20 – 50% af en konventionel patron & tube varmeveksler, herunder herunder også service og vedligeholdelse plads. Dette kompakte design er især vigtigt ved produktionsudvidelser. Mindre vægt gør transport og opstilling mindre bekostelig.

Selvrensende funktion

Enhedens hastighedsprofil og induceret turbulens medfører, at aflejninger af snavs løbende fjernes fra varmeoverførselsoverfladen under drift, hvilket reducerer begroingen. Pladeturbulensen forbedrer også effektiviteten Pladens turbulens øger også effektiviteten ved vand flushing under rengøring (CIP) procedurer med mindre hyppigt behov for at adskille veksleren. 

Plader kan elektropoleres for at gøre rengøringen lettere, enten manuelt eller på stedet. Enheden adskilles inden for sit eget montageareal ,ved blot at løsne bindestangboltene,  og rulle den bevægelige ramme tilbage til støttesøjlen.

hvornår skal man overveje en pladevarmeveksler?

pladevarmeveksler
Når varmebelastningen er usikker eller meget variabel, giver pladevarmevekslere en fleksibel og økonomisk løsning.

Der er mange situationer,  hvor en pladevarmeveksler kan blive den bedste tekniske og økonomiske løsning i forhold til en patron & rør enhed. Så længe driftstemperaturer og tryk ikke overskrider 180 °C (356 °F) eller 27,5 bar (400 PSI), er en pladevarmeveksler værd at overveje. Særligt hvis du har brug for følgende:

  • Mere varmeoverførsel end forventet eller du evaluerer en ekspansion inden for samme område.
  • Den mest kompakte varmeveksler på markedet.
  • Den mest økonomiske varmeveksler løsning til rådighed.
  • Et materiale til at modstå korrosion.
  • For at spare energi og genvinde varmen fra lavtryk.
  • En lang termisk drift eller små temperaturdifferenser.

Hvis du ikke er helt sikker på din varmebelastning, eller du forventer et behov for mere varmeoverførselskapacitet snart, vil en fleksibel, modulopbygget pladevarmeveksler spare dyrebar kapital i dag og helt sikkert i morgen.

Flere oplysninger er at finde ved at downloade vores PRODUKTKATALOG  

pladevarmeveksler

varmeveksler

pladevarmeveksler

applikationer

pladevarmeveksler

overflade varmeveksler

pladevarmeveksler

patron varmeveksler